Събития

Интегрален ритрийт в Банско

Интегрален йога ритрийт с АНАНДА ЙОГА и свами Равиндра Бхарти /Индия/21–24.06.2018.

Тазгодишният ритрийт на Ананда йога в Банско се нарича “Пътят на сърцето”. Той ще предложи изобилие от различни медитативни техники с водещ свами Равиндра Бхарти.

Свами Равиндра Бхарти, работил като изпълнителен директор, след което започва своя път на себе-изследване и последните 30 години работи с терапевти от цял свят от различни духовни и терапевтични школи. В работата си използва широк спектър от техники – физически, психологически и духовни. Равиндра въплъщава методите на Ошо да бъдеш в света и в същото време извън света. В своите уъркшопи помага на хората да изследват тези техники, а не теории.

Естествено в цялата програма, освен медитациите на свами Равиндра, ще присъстват и обичайните за Ананда ритрийтите практики – паневритмия, йога, йога за деца, арт-терапия.

Рийтритът ще се проведе в х-л ПРЕМИЕР ЛАКШЪРИ МАУНТАЙН РИЗОРТ,  гр.БАНСКО

21 – 24 юни (четвъртък – неделя)

Цена за възрастен в двойна стая: 166 лв.
Цена за възрастен в единична стая: 202 лв. (местата са ограничени)
Цена за деца в двойна стая 6 до 11,99 г. – 83 лв.
За деца до 5.99  г. се заплаща само туристическа такса – 4 лв.

Цената включва: 3 нощувки с пълен пансион (вегетарианска храна), организация 10 лв., дарение за индийския гост, зали в х-л Премиер, паркинг, безжичен интернет, ползване на открит и закрит плувен басейн, финландска и арома сауна, парна баня, фитнес център

Резервация и заплащане на цялата сума до 16.04 (понеделник).

Повече информация на http://anandaproject.net/07-10-06-2018-интегрален-йога-ритрийт-в-банско/

Categories: Събития