ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯ

Обучение: Анатомия и физиология на висшите йога практики

 antaranga yoga

Българска федерация по йога организира ново обучение за повишаване квалификацията на йога преподавателите на 22 и 23 юни, 2019 година. Темата на обучението е

Анатомия и физиология на висшите йога практики

Водещ обучението е др. Шарад Балекар от Йога института Кайвалядхама, Индия.

Йога е древна дисциплина, която придобива все по-голяма популярност днес. Тя се отнася за цялостното съществуване на човек – физическо, психическо и духовно. Нейната всеобхватност изискват от йога преподавателите непрестанно учене, за да бъдат все по-полезни на хората в техните курсове. Затова Българската федерация по йога е поела инициативата да организира непрекъснато обучения за повишаване на знанията и уменията на своите йога учители в България с едни от най-задълбочените изследователи в йога дисциплината.

Инициативата на БФЙ също е отговор на законодателството на държавата за непрекъснатото подобряване и развитие на специалисти във всяка една област на човешкото познание. Желанието на Федерацията е йога да се преподава и практикува на много високо ниво, за да можем всички да се насладим на нейните благородни плодове.

Настоящото обучение ще съчетае древните знания със съвременната наука в областта на висшите йога практики – безценно знание за най-съкровената човешка същност.

Програмата на следващото обучение за разширяване на знанието и уменията на йога учителите ще се води от гост-лектора Др. Шарад Балекар, заместник директор по научни изследвания в отдел „Научни изследвания“ на института Кайвалядхама, Лонавла, Индия. (Записването за семинара е затворено) Обучението ще се проведе в Националния учебен център на БЧК – Лозен.

– за завършили курса към НСА обучението ще струва 80 лева.
(Съобразно действащото законодателство, БФЙ има право да издаде удостоверение за завършено обучение за повишаване на квалификацията само на преподавателите, завършили курс към НСА и вписани в регистъра на спортно педагогическите кадри към Министерството на младежта и спорта. Незавършилите ще получат удостоверение за участие в семинара.)

–- за останалите цената е  120 лева.

  • Семинарната такса от 80 или 120 лева се заплаща след потвърдена регистрация на място.
  • Срокът за записване е до 1.06.2018 г.

Семинарът ще се проведе в комплекса на БЧК, с. Лозен. От София се стига с автобус номер 5. Заплащането на семинара и нощувката се извършва на място в деня на пристигане. Настаняването е в двойна или тройна стая.

Pages: 1 2 3