КУРСОВЕ

Онлайн обучение за повишаване квалификацията на йога учителите

Терапевтични аспекти на пранаяма и медитация

с д-р Шарад Бхалекар

28-29 май, 2022 г.

Българска федерация по йога организира ново онлайн обучение за повишаване квалификацията на йога преподавателите, свързано с терапевтичните аспекти на праняма и медитация.

Българската федерация по йога организира всяка година курсове за повишаване на квалификацията на йога преподавателите. Това е нейно задължение по закон, но също така и отговорност, която тя е поела с вдъхновение, грижа и респект.

Тези обучения следва да дадат нови знания на йога преподавателите в необятната област на йога, както и възможност да прилагат йога методите по безопасен и ефективен начин в името на българските граждани, за тяхното физическо добруване, психологическа устойчивост и цялостно духовно израстване.

Желанието на Федерацията е йога да се преподава и практикува на много високо ниво, като не се изкривява нейната същност, за да можем всички да се насладим на благодатните ѝ плодове.

В това обучение известният вече в България д-р Бхалекар ще сподели последните си изследвания в областта на терапевтичните аспекти на пранаяма и медитацията, тъй като методите на йога стават все по-актуални за трудно лечимите хронични и пандемични заболявания.

Програмата включва теория и практика, а онлайн формата позволява по-пълноценно да се използват часовете в събота и неделя.

– за завършили курса към НСА обучението ще струва 80 лева.

(Съобразно действащото законодателство, БФЙ има право да издаде удостоверение за завършено обучение за повишаване на квалификацията само на преподавателите, завършили курс към НСА и вписани в регистъра на спортно педагогическите кадри към Министерството на младежта и спорта. Незавършилите ще получат удостоверение за участие в семинара.)

– за останалите цената е  120 лева.

Семинарната такса от 80 или 120 лева се заплаща след потвърдена регистрация по банков път.

Банкова сметка на БФЙ

  • Сдружение „Българска федерация по йога“
  • IBAN – BG92STSA93001523923045
  • Банка ДСК
  • Основание за плащане – участие в семинар (+името на участника)

Линк за регистрация:

https://forms.gle/osZoj7Brcon6EcXv8

  • Срокът за записване е до 20.05.2022 г.

Pages: 1 2 3