Събития

Йога и Бидейки Енергия Семинар

Семинар, под надслов Йога и Бидейки Енергия организира Йога арт студио „Шанти“ на 3, 4, 5 и 6 март в  Хотел Аугуста, гр.Хисар.

Аугуста Спа Хотел гр. Хисар е разположен в географския център на България. Градът от римско време е любимо лечебно и културно място, притегателен център с 22 топли минерални извора. Хотелът е обновен и разполага с отлични условия за практика, топли минерални басейни и спа процедури. До хотелът е един от големите паркове за разходки и упражнения на открито. http://www.augustaspa.com/.

На този семинар ще изчистим, заредим и съхраним тялото и душата си с енергия и сила и ще възнамерим живота си през 2016 година. Символично 3 март обявява Освобождението, така и ние ще се освободим от натрупани и остарели норми, порядки, пречки в живота си, и съзнателно ще поканим с много любов добротата, щастието и радостта в нас от тук нататък.

В програмата на семинара ще се преплитат ученията по Йога и Бидейки Енергия с лекции и практики, медитации и празнуване! Ще ви потопим в едно уникално съчетание, осъществяващо се за първи път в България. Седмица преди семинара ще имате домашна работа изненада. Преподаватели Елица Йоргова и Павел Павлов.

Програмата можете да видите тук.