Събития на клубовете на БФЙ

Poster2

Всяка година клубовете-членове на Българска федерация по йога организират разнообрази семинари, лагери и фестивали, които обогатяват дейността на Федерацията и спомагат за развитието на йога в България.

Тук можете да се запознаете с актуалните събития на нашите членове.

 

Фондация „Победи рака“ организира

Обучение за преподаване на йога на онкологични пациенти

Скъпи приятели,
На 04.05.2019 г. (събота) ще се проведе обучение за преподаване на йога на хора, страдащи от онкологични заболявания. То е предназначено за правоспособни учители по йога. Обучението ще бъде водено от две йога преподавателки от Гърция, които са обучени специално от свами Шивамурти, ачаря в Сатянандашрам – Гърция.
Събитието ще се проведе в йога центъра на Българска йога асоциация в ж.к. „Борово“ на ул. „Родопски извор“ № 43А в събота (4 май) от 10 ч. и ще приключи в 17 ч., с две почивки – за обяд и за чай.
Ако желаете да участвате, моля пишете ни на office@yogabg.com. Местата са ограничени. Срок за заявяване на участие – 15 април 2019 (понеделник).

Участието е безплатно!

–––––––––––––––––––––––––––––––

Програма за провеждане на йога-семинар, организиран от секция Козлодуй, съвместно с Българска федерация по йога, 14 ÷ 17 февруари 2019, х-л Медикус, гр. Вършец
http://yoga-bf.com/?p=2567

––––––––––––––––––––––––––––––-

Планински лагер, 28-30 март 2019г.
http://yoga-bf.com/?p=2579

––––––––––––––––––––––––––––––-

Пролетен йога лагер на клуб Вяра, 30 март – 7 април
http://yoga-bf.com/?p=2584